Upeat julisteet ruotsalaisesta verkkokaupasta

Gallerix on Ruotsin Växjössä toimiva yritys, joka tarjoaa verkkokauppansa kautta upeat julisteet myös suomalaisten asiakkaiden ulottuville. Gallerix kehottaa asiakkaitaan rakastamaan kotejaan ja näiden upeiden julisteiden avulla tämä tavoite on entistä helpompi saavuttaa! Suomessa perin yleisen kotihäpeän aika on viimeinkin ohi!

Upeita vaihtoehtoja edullisesti

Gallerix tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja ja asiakas saattaakin kohdata valinnan vaikeuden aiheuttamaa ähkyä. Onneksi verkkokaupan Julisteet ovat kuitenkin niin edullisia, että niitä voi ostaa hyvällä omalla tunnolla kerralla useampia ja vaihdella niitä vaikkapa oman mielialan, muuttuvan sisustuksen tai vaihtuvien vuodenaikojen mukaan. Edullisimmat julisteet maksavat Gallerixilla alle kymmenen euroa ja kehystämällä niistä saa upeita taideteoksia! Upeita edullisia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Dried Flower Silhouette ja Eucalyptus No8 -julisteet. Abstraktimpaa otetta etsivän kannattaa tutustua esimerkiksi edullisiin Line Art Knot ja Line Art Faces -julisteisiin.

Kuuluisia töitä julisteina

Löydät Gallerixista myös monien kuuluisien taiteilijoiden, kuten Claude Monetin, Henri Matissen ja Pablo Picasson, töiden pohjalta tehtyjä julisteita. Pablo Picasson töistä esimerkiksi Picasso Lithographie No3 -juliste rauhankyyhkystä muistuttavalla taideteoksella on ajankohtainen ja näyttävä valinta.

Myydyimpiä vaihtoehtoja

Jos haluat tietää, millaisia julisteita muut Gallerixin asiakkaat ovat ostaneet, kannattaa tutustua verkkokaupan Myydyimmät-osioon. Tämä osio sisältää Top-listan verkkokaupan myydyimmistä julisteista. Lista elää koko ajan mutta tällä hetkellä tästä osiosta löytyy esimerkiksi suomalaista luontoa kuvaavia upeita julisteita, kuten Torronsuo Wilderness ja Lieksa -julisteet. Lisäksi kategoriaan ovat kirineet esimerkiksi Brown Toy Car, Picasso Visage ja Matisse Melange Nature -julisteet.

Suosittuja tekstijulisteita

Tekstijulisteet ovat monen suomalaisen sisustajan suosiossa ja tästä osiosta löytyykin monia elämänviisauksia, kuten englanninkielinen tekstijuliste, joka kehottaa tekstin lukijaa olemaan kuin kukka, joka selviytyy sateesta ja käyttää sitä kasvamiseen. Hyvä elämänohje – vai mitä? Tai entäpä tekstijuliste, jonka mukaan rakkaus on kuin tuuli, jota et voi nähdä, mutta jonka voit tuntea? Tekstijulisteiden kohdalla on tärkeää pysähtyä miettimään julisteen sanomaa ja valita sellainen teksti, jonka sanoman voi allekirjoittaa ja joka puhuttelee. Tekstijulisteet ovat Gallerixissa sen verran edullisia, että niitä voi myös vaihdella mielialan mukaan.

litepress